Επικαλείται πηγές του Μαξίμου η Bild: Θέμα χρόνου η αποχώρηση Βαρουφάκη!

«Πρώτα ήταν ο κουλ υπουργός, Τώρα είναι ο ψεύτης υπουργός»

Επικαλείται πηγές του Μαξίμου η Bild: Θέμα χρόνου η αποχώρηση Βαρουφάκη!

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπολύει η Bild, η οποία επικαλείται πηγές του Μαξίμου σύμφωνα με τις οποίες είναι θέμα χρόνου η αντικατάστασή του στο υπουργείο Οικονομικών!

«Πρώτα ήταν ο κουλ υπουργός. Μετά ήταν ο ψεύτης υπουργός. Τώρα μάλλον λέει να πηγαίνει» τονίζει η γερμανική εφημερίδα, η οποία υπενθυμίζει ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έχει κακές σχέσεις με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ισχυρίζεται ότι θα θυσ��αστεί για χάρη του!

ariouff.jpg
«Είναι θέμα χρόνου ο Βαρουφάκης να αποχωρήσει. Αυτό έχει τελειώσει. Έτσι θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με την ΕΕ και την Γερμανία» τονίζει η Bild, επικαλούμενη δηλώσεις από ανώνυμη κυβερνητική πηγή!

Η Bild επικαλείται και την ελληνική εφημερίδα Kontra που τονίζει ότι οι επιθέσεις κατά του υπουργού Οικονομικών θα συνεχιστούν και ακόμη και ο ίδιος «για να ηρεμήσει την κατάσταση, σκέφτεται τώρα ακόμα και την παραίτηση».

Η γερμανική εφημερίδα, φυσικά, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα περί «ρήξης» του Bαρουφάκη, για να τονίσει ότι μετά το μεσαίο δάκτυλο στους Γερμανούς αλλά και τη φωτογράφιση στο Paris Match, οι σχέσεις του υπουργού Οικονομικών με τον Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται σε κακό σημείο.

Τέλος, η εφημερίδα κάνει λόγο για άσχημο κλίμα για τον Βαρουφάκη και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενη πηγή της Κουμουνδούρου που δήλωσε χαρακτηριστικά για τον ΥΠΟΙΚ: «Ο άνθρωπος δεν μαζεύεται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top