Παυλόπουλος: Εύχομαι του χρόνου οι Έλληνες να ζουν καλύτερα

«Ο ηρωικός στοχασμός της ελευθερίας είναι το μεγάλο μήνυμα της 25ης Μαρτίου»

Παυλόπουλος: Εύχομαι του χρόνου οι Έλληνες να ζουν καλύτερα

Την ευχή του χρόνου οι Έλληνες να ζουν υπό καλύτερες συνθήκες εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος σε δήλωσή του μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης.

«Η παρέλαση έδειξε ότι η επέτειος της 25ης Μαρτίου δεν είναι απλά μία επέτειος. Είναι βίωμα. Άλλωστε, το μεγάλο μήνυμα της Εθνεγερσίας του 1821 είναι ένας ηρωικός στοχασμός της ελευθερίας ως βιωματικής κατάστασης του ανθρώπου, σύμφυτης με την αξία του και την ακώλυτη ανάπτυξη της προσωπικότητας του» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε ότι σήμερα ο Ελληνισμός δίνει ��νωμένος τον δικό του αγώνα και στέλνει το μήνυμα για τις διαχρονικές βασικές αξίες του ανθρωπισμού, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης.

«Πάνω σ΄αυτές τις αξίες, που αποτελούν κοινές αρχές, θεμελιώθηκε και πρέπει να ολοκληρωθεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Εύχομαι του χρόνου ο λαός μας να ζει κάτω από καλύτερες συνθήκες και μακριά από τον εφιάλτη αυτής της κοινωνικής κρίσης που τον θίγει βαθύτατα» κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top