Στα… άρματα "Ποταμίσιοι" και ΑΝΕΛ για την παρέλαση και το γλέντι της 25ης Μαρτίου

"Πόλεμος" ανακοινώσεων αντί για Χρόνια Πολλά

Στα…  άρματα "Ποταμίσιοι" και ΑΝΕΛ για την παρέλαση και το γλέντι της 25ης Μαρτίου

​Βαριές κουβέντες αντί για ευχές ανταλλάσσουν ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ εν όψει της 25ης Μαρτίου και του γλεντιού που θα πραγματοποιηθεί μετά την παρέλαση με απόφαση της κυβέρνησης.

Όλα ξεκίνησαν,όπως αναλυτικά γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, όταν το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις προγραμματισμένες για αύριο εκδηλώσεις με στρατιωτικές μπάντες στην πλατεία Συντάγματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μόνο «οι χλαμύδες και το χουντικό κιτς των συνταγματαρχών θα λείπουν από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που οραματίστηκε ο υπουργός Αμύνης».

Η ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι δια στόματος της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, απάντησαν σε τόνο που μόνο γιορτή δεν θυμίζει!

«Αν κάτι έρχεται από το παρελθόν, δεν είναι παρά οι εμμονές, οι ιδεοληψίες και οι δογματικές αγκυλώσεις των κατά φαντασία …"πρωταγωνιστών" της πολιτικής σκηνής που δεν συνειδητοποιούν ότι καταντούν γραφικοί εν ονόματι ενός ψευδώνυμου "κοσμοπολιτισμού"» ανέφερε σε δήλωση της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, κατηγορώντας το ΠΟΤΑΜΙ για «πολιτική μυωπία».

«Η πολιτική μυωπία των κατά φαντασία …"πρωταγωνιστών" είναι όμως οφθαλμοφανής: Βλέπουν "χουντικά" στοιχεία εκεί που δεν υπάρχουν, ενώ αδυνατούν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν τις πραγματικές χούντες: την καταναγκαστική επιβολή των μνημονίων και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που πληγώνουν τα παιδιά μας. Αλλά, αυτά για όσους κολυμπούν στο ρεύμα του Ποταμιού είναι "ψιλά γράμματα". Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει» κατέληξε η κα Χρυσοβελώνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top