Χρόνια Πολλά κύριε Βαρουφάκη: 54 κεράκια σβήνει σήμερα ο ΥΠΟΙΚ!

Δείτε τι λένε τα άστρα για τον Κριό υπουργό

Χρόνια Πολλά κύριε Βαρουφάκη: 54 κεράκια σβήνει σήμερα ο ΥΠΟΙΚ!

Με δώρα, γέλια και χαρές θα γεμίσουν σήμερα το σπίτι και το γραφείο του Γιάνη Βαρουφάκη, αφού ο υπουργός Οικονομικών έχει τα γενέθλια του!

Ο δυναμικός υπουργός, ο οποίος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών που έχει καταφέρει με το στυλ και τη συμπεριφορά του να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου, ανήκει στο ζώδιο του Κριού, καθώς γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1961 !

varoufakis.jpg

Ο κ.Βαρουφάκης θα σβήσει σήμερα 54 κεράκια και σε αντίθεση με πέρυσι που είχε γιορτάσει αυτή την μέρα στο Τέξας ακούγοντας τον Νιγηριανό μάγο της σόουλ Καλού Τζέιμς, φέτος ο υπουργός, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων θα περάσει τα γενέθλια του στην Αθήνα, έχοντας στο πλευρό την σύντροφο του.

Βάσει ζωδίου πάντως…. ο υπουργός Οικονομικών επηρεάζεται από την Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και θα φέρει εξελίξεις στους τομείς των σχέσεων και των συνεργασιών. Έτσι, δεν αποκλείεται ο κ.Βαρουφάκης να έρθει αντιμέτωπος με εχθρούς και ανταγωνιστικές συμπεριφορές στο κομμάτι των επαγγελματικών, ενώ όπως δείχνουν τα άστρα και οι πλανήτες, οι υποχρεώσεις του υπουργού ίσως ρίξουν την διάθεση και το κέφι του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top