Κ. Καραγκούνης: «Εφόσον μας πάνε σε Μνημόνιο, ας μας πάνε μια ώρα αρχύτερα»

Καλεί την κυβέρνηση να κλείσει τη συμφωνία

Κ. Καραγκούνης: «Εφόσον μας πάνε σε Μνημόνιο, ας μας πάνε μια ώρα αρχύτερα»

​Να κλείσει το συντομότερο δυνατόν τη συμφωνία με τους θεσμούς κάλεσε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

«Εμείς το φωνάζουμε και λέμε κλείστε επιτέλους αυτή τη συμφωνία, την οποία έχετε φτιάξει, κακώς έχετε πάει σε αυτή τη συμφωνία, γιατί η συμφωνία που είχαμε κάνει εμείς ήταν 28 Φλεβάρη να βγούμε από τα μνημόνια και όχι να ξαναμπούμε, αλλά τα κάνατε όπως τα κάνατε, κλείστε επιτέλους τη συμφωνία», είπε ο κ. Καραγκούνης.

Εξέφρασε μάλιστα την βεβαιότητα ότι το τρίτο Μνημόνιο έρχεται.

«Να κλείσουν τη συμφωνία, να λάβουν την ευθύνη τους. Το κόστος ανεβαίνει. Αναγκαστικά θα υπογράψουν μνημόνιο. Αφού ο κόσμος επέλεξε μια άλλη πολιτική, που θα μας οδηγήσει στο μνημόνιο, δυστυχώς έτσι ήρθαν τα πράγματα, έτσι είναι η πολιτική, έτσι είναι η Δημοκρατία, εφόσον μας πάνε σε νέο μνημόνιο, ας το κάνουν μια ώρα αρχύτερα, γιατί ο λογαριασμός ανεβαίνει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σχολιάζοντας τέλος την υπόθεση Κατρούγκαλου, ο κ. Καραγκούνης είπε:

«Πώς είναι δυνατόν στις 27 Γενάρη, που ορκιζόταν υπουργός, στην ουσία να υπογράφει ένα εργολαβικό εναντίον του υπουργείου του και εναντίον του εαυτού του και του Δημοσίου, με αντίτιμο 12%, βάζοντας ως όρο μέσα ότι θα εισπράξει αυτή την αμοιβή, ακόμα κι αν λύσει το ζήτημα εξωδικαστικά και συγκεκριμένα νομοθετικά. Άρα λέει “εγώ θα πληρωθώ το 12%, εάν στο λύσω και νομοθετικά”. Εάν αυτή δεν είναι σύγκρουση συμφερόντων, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι σύγκρουση συμφερόντων και πως είναι δυνατόν να παραμένει ακόμα στη θέση του ο κ. Κατρούγκαλος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top