Συναντήθηκε με Σταϊνμάγερ ο Τσίπρας, έπεται ο Γκάμπριελ

«Έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο χωρών» είπε ο Γερμανός ΥΠΕΞ

Συναντήθηκε με Σταϊνμάγερ ο Τσίπρας, έπεται ο Γκάμπριελ

Για βελτιωμένο κλίμα στις ελληνογερμανικές σχέσεις μίλησε ο Βάλτερ Σταϊνμάγερ μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο.

«Χαίρομαι που η ατμόσφαιρα στις γερμανοελληνικές συνομιλίες τις τελευταίες ημέρες έχει αλλάξει και βελτιωθεί σημαντικά. Είναι προϋπόθεση για λύση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός ΥΠΕΞ.

Ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του ανήρτησε στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία από τη συνάντηση με τον Σταϊνμάγερ, γράφοντας απλά: «Συνάντηση νωρίτερα με τον γερμανό υπουργό Εξωτερικών κ. Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ».

tsipras tweet.jpg
Λίγο μετά, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τη συμπρόεδρο του Die Linke Κάτια Κίπινγκ και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Γκρεγκόρ Γκίσι, ανεβάζοντας εκ νέου μια φωτογραφία στο twitter (αυτή τη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό).

tweet tsip.jpg
Το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα για τη συνέχεια περιλαμβάνει συνάντηση το απόγευμα με τον αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ καθώς και με τους προέδρους των Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ, Σιμόνε Πέτερ και Σκα Κέλερ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top