«Ηφαίστειο» η Μπακογιάννη με τον Μητρόπουλο: Έλεος, προσέξτε τι λέτε!

Πήρε φωτιά το πάνελ: Η ατάκα για τα «όρια του κωμικού» και τα ειρωνικά γέλια

Έξω φρενών έγινε η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Αλέξη Μητρόπουλο και τους ισχυρισμούς του ότι η συμφωνία στο Eurogroup δεν είναι ενυπόγραφη και δεν έχει κυρωθεί από τη Βουλή.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και τόνισε ότι «αν δει κανείς και τις ανακοινώσεις της Μέρκελ και του Τσίπρα, αναφέρονται στην συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου κι όχι στην τετράμηνη παράταση, η οποία εγώ δεν ξέρω αν είναι ενυπόγραφη».

Η συνέχεια ήταν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους:

Μπακογιάννη: Ελπίζω αυτή τη συζήτηση να μην την παρακολουθεί κανένας απέξω. Είμαστε 15 μέρες πριν τελειώσει η ρευστότητα. Αν δεν προχωρήσουμε στο να δώσουμε στο Εurogroup τον κατάλογο με τις διαρθρωτικές αλλαγές…

Μητρόπουλος: Αυτό είναι άλλο.

Μπακογιάννη: Μην μου ξαναπείτε είναι άλλο! Γιατί σημαίνει ότι έχετε άγνοια και δεν θέλω να σας δώσω κακή πρόθεση! Η επέκταση της δανειακής σύμβασης προβλέπει συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας και είναι αυτό που περιέγραψε η Μέρκελ στον Τσίπρα: να πάμε στο Eurogroup και να πάρουμε στα λεφτά. Να συνεννοηθούμε επί των πραγματικών γεγονότων γιατί αυτή η στρεψοδικία κοντεύει να με βγάλει από τα ρούχα μου! Δεν μπορεί να αμφισβητεί ο αντιπρόεδρος της Βουλής την υπογραφή του υπουργού του, η οποία δεσμεύει τη χώρα βάσει νόμου!

Εκείνη τη στιγμή δίνει το χαρτί με τον εν λόγω νόμο στον κ. Μητρόπουλο…

Μητρόπουλος: Μισό λεπτό να διορθώσω τον νόμο διότι είναι άλλος αυτός που γράφει (διορθώνει με το στυλό του και το δίνει πίσω στην κα Μπακογιάννη). Πάρτε το εσείς! Νομίζει τώρα…

Μπακογιάννη (ενοχλημένη): Ναι, νομίζω εγώ. Νομίζω…

Μητρόπουλος: Εγώ, δεν την έχω δει με υπογραφές αυτή την επέκταση, Και ν�� υπάρχει, δεν πρέπει να έρθει στη Βουλή όπως έκανε το λάθος η ΝΔ με τη δίμηνη παράταση.

Μπακογιάννη: Είμαστε στα όρια του κωμικού κε Μητρόπουλε!

Σε παρέμβασή του, ο Γιώργος Οικονομέας λέει στον κ. Μητρόπουλο: «Επιτέλους! Σηκώστε το τηλέφωνο να πάρετε τον κ. Βαρουφάκη να σας πει: έχει ή δεν έχει υπογραφές;».

Μητρόπουλος: Δεν με ενδιαφέρει.

Μπακογιάννη (γελώντας): Δεν τον ενδιαφέρει…

Μητρόπουλος: Εμένα με ενδιαφέρει να μην εγκλωβιστεί εκ νέου η κυβέρνηση στην 4μηνη παράταση κατά την αθλιότητα που έκανε με τη δίμηνη η ΝΔ. Δεν θα το κάνουμε.

Μπακογιάννη: Καταλαβαίνετε τι λέτε τώρα; Είναι απίστευτο αυτό που λέγεται! Έλεος! Προσέξετε τι λέτε! Πάνω σε αυτή τη σύμβαση βασίζεται η κυβέρν��σή σας για να ζητήσει τα λεφτά από το Eurogroup. Δεν μπορεί να τα λέτε αυτά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top