Έβγαλε το καπέλο στον Τσίπρα ο Σκουρλέτης:«Ήταν συνεπής με όσα έλεγε προεκλογικά»

Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και μνημόνια είπε, σχολιάζοντας την συνάντηση με Μέρκελ

Έβγαλε το καπέλο στον Τσίπρα ο Σκουρλέτης:«Ήταν συνεπής με όσα έλεγε προεκλογικά»

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνος Σκουρλέτης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Star Channel και μίλησε για όλες τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, στην εκπομπή «στον Ενικό».

Αναφερόμενος στην σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, ο κ.Σκουρλέτης είπε ότι «ο λόγος του πρωθυπουργού ήταν σε απόλυτη συνέπεια και συνέχεια με όλα όσα έλεγε ο ίδιος προεκλογικά».

Σύμφωνα με τον κ.Σκουρλέτη, ο κ.Τσίπρας είχε το σθένος να πει μπροστά στην κα Μέρκελ ότι το μεγαλύτερο πρόγραμμα χρηματοδότησης που δόθηκε ποτέ σε ευρωπαϊκή χώρα απέτυχε και μίλησε για λέξεις που κάνουν “τζίζ”, όπως οι γερμανικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο και η Siemens.

Σχολιάζοντας όσα γράφονται και λέγονται πως ο κ.Τσίπρας δεν κατάφερε να πετύχει απόψε μια πολιτική λύση, ο υπουργός Εργασίας είπε ότι «η πολιτική λύση επισφραγίστηκε στην επταμερή και την Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες».

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «η ελληνική κυβέρνηση είναι πολιτικά κερδισμένη τους δύο πρώτους μήνες».

Ο κ.Σκουρλέτης διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, σημειώνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μέσα από την συμφωνία-γέφυρα να ανοίξει και η συζήτηση για το χρέος.

«Τα μνημόνια ανέτρεψαν κεκτημένα του ελληνικού λαού» είπε ο κ.Σκουρλέτης και πρόσθεσε «Θέλουμε να ανατάξουμε τη ζημιά των μνημονίων. Έσταζε αίμα η πολιτική των μνημονίων»

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top