Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχαλολιάκου λίγα 24ωρα μετά την αποφυλάκιση του-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν είμαστε εγκληματική οργάνωση.Θα μας κρίνει η δικαιοσύνη"

Την πρώτη του επίσημη δήλωση, μετά την αποφυλάκιση του από τον Κορυδαλλό, έκανε από το περιστύλιο της Βουλής ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Από την Παρασκευή 20 Μαρτίου με απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης ευρίσκομαι εκτός φυλακών ελεύθερος πολιορκημένος σε περιορισμό κατ οίκον. Είμαι εδώ στη Βουλή, για να δώσω την πολιτική μάχη του τρίτου σε δύναμη κόμματος της χώρας και παρακαλώ άπαντες - όπως έχουν υποχρέωση - να σεβαστούν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού που σε δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις ανέδειξε την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα» δήλωσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, επαναλαμβάνοντας ότι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση».

«Έχω να δηλώσω ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, είναι ένα εθνικιστικό Κίνημα, είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και έχει όπως κάθε κατηγορούμενος το τεκμήριο της αθωότητος. Ως ��κ τούτου θα μας κρίνει η ελληνική Δικαιοσύνη, όπου εκεί έχουμε να δώσουμε μια δικαστική μάχη και δεν θα πρέπει να μας ρίχνουν το ανάθεμα και τον αφορισμό πριν ακόμη κριθούμε από τους φυσικούς μας δικαστές» πρόσθεσε.

«Η Χρυσή Αυγή εδιώχθη, μέλη της δολοφονήθηκαν, βουλευτές της φυλακίστηκαν και ευρίσκονται ακόμη στη φυλακή, αλλά συνεχίζει τον Αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη, έναν Αγώνα για να καταργηθεί το Μνημόνιο, το οποίο είναι εθνοκτόνο και έχει οδηγήσει την πατρίδα μας στην σημερινή παρακμή» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top