Νέες αποκαλύψεις για την «υπόθεση Κατρούγκαλου»: Άλλες δύο περιπτώσεις στο φως από το Βήμα

Στο δικηγορικό γραφείο του και οι Δήμοι Λαυρεωτικής και Άρτας

Νέες αποκαλύψεις για την «υπόθεση Κατρούγκαλου»: Άλλες δύο περιπτώσεις στο φως από το Βήμα

Την ώρα που το θέμα της «υπόθεσης Κατρούγκαλου» έχει ανάψει και ο δημοσιογράφος του Βήματος, Βασίλης Χιώτης υπόσχεται και άλλες αποκαλύψεις, νέες περιπτώσεις έρχονται στο φως, σύμφωνα με το Βήμα FM.

Ειδικότερα, όπως ισχυρίζεται το ραδιοφωνικό μέσο, δύο ακόμη υποθέσεις από Δήμους ανατέθηκαν στο δικηγορικό γραφείο του κ. Κατρούγκαλου ενώ εκείνος είχε ορκιστεί υπουργός.

Πρόκειται για υπόθεση του Δήμου Λαυρεωτικής, η οποία ανατέθηκε στο γραφείο Κατρούγκαλου στις 20 Φεβρουαρίου 2015, και την υπόθεση του Δήμου Αρταίων, η οποία είχε ήδη ανατεθεί στον ίδιο και στις 18 Μαρτίου 2015 πέρασε σε συνεργάτες του γραφείου του.

Η πρώτη περίπτωση αφορά άσκηση προσφυγής κατά του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για μη αποστολή στοιχείων για μετατροπές συμβάσεων προσωπικού, δηλαδή πρόκειται για ίδια περίπτωση με αυτή της Λάρισας, ενώ η δεύτερη αφορά προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της αναστο��ής λειτουργίας τμημάτων ελέγχου της Εφορίας της πόλης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε προγραμματίσει νέα συνέντευξη Τύπου στις 16.00, ωστόσο επικαλούμενος το σημαντικό ταξίδι του πρωθυπουργού στο Βερολίνο ενημέρωσε πως την αναβάλει και πως αντ’ αυτού θα διανείμει αναλυτική δήλωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top