Τι απαντάει ο Κατρούγκαλος για την υπόθεση με τον Δήμο Λάρισας

"Την υπόθεση της Λάρισας χειρίζεται άλλη δικηγόρος"

Τι απαντάει ο Κατρούγκαλος για την υπόθεση με τον Δήμο Λάρισας

​Για νέα παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος σε δήλωσή του σχετικά με την εμπλοκή του δικηγορικού γραφείου «Κατρούγκαλος και Συνεργάτες» με υπόθεση του δήμου Λάρισας κατά απόφασης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Νέα παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία και όργανα της κίτρινης δημοσιογραφίας. Με εμφανίζουν να χειρίζομαι υπόθεση του Δήμου Λάρισας ενώ είμαι Υπουργός. Όπως προκύπτει, όμως, από απλή ανάγνωση της από 12-02-2015 υπ’ αριθμ. 47 απόφασης της δημαρχιακής επιτροπής δικηγορική εμπλοκή είχα μόνο το έτος 2014 και όχι μετά την ανάδειξη μου σε Υπουργό.

Ειδικότερα, τον Οκτώβρη του 2014 είχε ανατεθεί από κοινού στην δικηγορική μου εταιρία και σε μία άλλη δικηγόρο την Α.Λ. (με την υπ.αρ. 682/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής), η άσκηση προσφυγής κατά της διαδικασίας ελέγχου των συμβάσεων αορίστου χρόνου που είχε αποφασίσει ο κύριος Μητσοτάκης.

Τότε, προφανώς, δεν ήμουν υπουργός και δεν υπήρχε σχετικό κώλυμα.

Αντιθέτως, τον Φεβρουάριο του 2015, που είμαι Υπουργός, τελώ σε αναστολή και η δικηγορική μου εταιρία δεν υπάρχει, η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου είναι σαφής καθώς ανέφερε ότι «ήδη την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. Κ.Λ.». Τα χαλκεία πάλι είχαν δουλειά μπλέκοντας τον Οκτώβριο του 2014 με τον Φεβρουάριο του 2015»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top