Νέες δηλώσεις Κατρούγκαλου για την προμήθεια από υπάλληλο: «είναι διαπλοκή και σκευωρία»

Τι παραδέχθηκε και τι υποστήριξε για το συμφωνητικό

Νέες δηλώσεις Κατρούγκαλου για την προμήθεια από υπάλληλο: «είναι διαπλοκή και σκευωρία»

​Για «διαπλοκή και σκευωρία» έκανε λόγο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, σε νέες του δηλώσεις για το συμφωνητικό που είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το οποίο το δικηγορικό του γραφείο είχε κατοχυρώσει προμήθεια 12% από υπαλλήλους του Δημοσίου που απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διεκδικο��ν την επαναπρόσληψή τους.

«Δεν πρόκειται για συκοφαντία, πρόκειται για διαπλοκή και σκευωρία και εκτέλεση συμβολαίου», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υποστηρίζοντας ότι το συμφωνητικό που είδε το φως της δημοσιότητας είναι κομμένο στην πάνω δεξιά γωνία, γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για πλαστογραφία.

Όπως υποστήριξε, το συμφωνητικό δεν αφορά επαναπρόσληψη υπαλλήλου, αλλά σχετίζεται με μισθολογική διαφορά, καθώς ο εν λόγω υπάλληλος ζητά διαφορά αποδοχών γιατί θεωρεί ότι ο νόμος του ενιαίου μισθολογίου δεν εφαρμόζεται σωστά. Ο κ. Κατρούγκαλος παραδέχθηκε ότι το συμφωνητικό υπογράφθηκε στις 27 Ιανουαρίου, δύο ημέρες μετά τις εκλογές και λίγες ώρες πριν μάθει ότι αναλαμβάνει το (αρμόδιο) υπουργείο, εξ΄ ονόματός του από την γραμματέα του.

«Πρόκειται για κατασκευασμένη είδηση με σκοπό να πλήξει αισθητά κάποιον. Αυτό που επιχειρείται να στοχευτεί είναι η ηθική υπεροχή που έχει η κυβέρνηση απέναντι στην προηγούμενη κατάσταση», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο τις νέες δηλώσεις Κατρούγκαλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Ζήτημα «ηθικής τάξης» για τον Γ. Κατρούγκαλο θέτει δημοσίευμα

- Για προβοκάτσια κάνει λόγο ο Κατρούγκαλος για την «προμήθεια από απολυμένους»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top