Φάιμαν: Να μην περιμένουν κάποιοι να αποτύχει η Ελλάδα-Θα την στηρίξουμε

Δεύτερη παρέμβαση μέσα σε 24ώρες από τον καγκελάριο της Αυστρίας

Νέα «επίθεση» αγάπης στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν. Πιο συγκεκριμένα, λίγες μόνο ώρες μετά την παρέμβαση του να δοθεί μια έντιμη ευκαιρία στην Ελλάδα, ο κ.Φάιμαν στέλνει νέο μήνυμα με πολλούς αποδέκτες σε όσους ονειρεύονται το Grexit .

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο κ.Φάιμαν αφού εκτίμησε ότι η Ελλάδα θα υποστηριχθεί, προειδοποίησε ταυτόχρονα «να μην περιμένουν κάποιοι να αποτύχει για να μπορούν να αποδείξουν ότι η εκλογή της ελληνικής αριστερής κυβέρνησης ήταν λάθος».

Σχολιάζοντας την επταμερή σύσκεψη των ηγετών στο οβάλ τραπέζι για την Ελλάδα, υποστήριξε πως αυτή είχε περισσότερο ψυχολογική επίδραση για μια και πάλι προσέγγιση των δύο πλευρών και ο ίδιος δεν μπορεί να εξάγει περισσότερα συμπεράσματα από το αποτέλεσμα.

Ο καγκελάριος της Αυστρίας αφού είπε πως ο κατάλογος μεταρρυθμίσεων που θα πρέπει να καταθέσει η Ελλάδα, δεν αποσαφηνίστηκε, τόνισε πως σε «μια πολιτική συζήτηση μπορεί κανείς να θέτει σε λειτουργία τη μηχανή, ώστε να προσεγγίσει και πάλι ο ένας τον άλλο».

Σύμφωνα με τον κ.Φάιμαν, χρειάζεται κινητικότητα και από τις δύο πλευρές, καθώς ένας μόνος του δεν μπορεί να πετύχει μια συμφωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top