Καραγκούνης: Ο κ. Τσίπρας να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια

«Η οικονομία ασφυκτιά και ο λογαριασμός μεγαλώνει καθημερινά»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης σε δήλωσή του κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι παραποιεί την πραγματικότητα και τον καλεί «να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να εφαρμόσει όσα ο ίδιος συμφώνησε, διότι η οικονομία ασφυκτιά και ο λογαριασμός κάθε μέρα μεγαλώνει».

Ο κ. Καραγκούνης ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση στη χθεσινή συνάντηση αποδέχτηκε εκείνα που η ίδια είχε συμφωνήσει στις 20 Φεβρουαρίου και υποστηρίζει πως «ο ένας , μήνας κόστισε ακριβά σε πάγωμα της αγοράς, σε μερική εσωτερική στάση πληρωμών και σε εξάντληση των διαθεσίμων από όλα τα ταμεία του κράτους».

Οσον αφορά τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα ότι δεν υπάρχει πια πέμπτη αξιολόγηση, ο κ. Καραγκούνης απαντά πως «είναι ολοφάνερο και, από τη χθεσινή συνάντηση, ότι σημείο αναφοράς όλων παραμένει η πέμπτη αξιολόγηση ως απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε εκταμίευση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top