ΥΠΟΙΚ: Εκτός πραγματικότητας αυτά που λένε για "πέμπτη αξιολόγηση της τρόικας"

Ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα

​«Εκτός πραγματικότητας», χαρακτηρίζει το υπουργείο Οικονομικών τους ισχυρισμούς ότι ο κατάλογος με τις πληροφορίες που θα ζητήσουν τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη λεγόμενη "πέμπτη αξιολόγηση της τρόικας", σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα.

«Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών ήταν εκείνοι που πέτυχαν τη συμφωνία στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και που απαιτούν την πιστή εφαρμογή της, ενάντια στα σχέδια κάποιων να την ανατρέψουν, σέρνοντας τη χώρα πίσω στην προ της 25ης Ιανουαρίου εποχή. Οι ισχυρισμοί ότι ο κατάλογος με τις πληροφορίες που θα ζητήσουν οι τεχνικές ομάδες των εμπειρογνωμόνων στην Αθήνα συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη λεγόμενη “πέμπτη αξιολόγηση της τρόικας” είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας» αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα μιλώντας από τις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα πέμπτης αξιολόγησης και νέων υφεσιακών μέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top