Σαν «χταπόδι» χτυπάνε τον Βαρουφάκη: Τον «αδειάζουν» και για τα έγγραφα της δανειακής σύμβασης

Έξαλλοι βουλευτές σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τον ΥΠΟΙΚ

Σαν «χταπόδι» χτυπάνε τον Βαρουφάκη: Τον «αδειάζουν» και για τα έγγραφα της δανειακής σύμβασης

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του Γιάνη Βαρουφάκη ότι το έγγραφο της δίμηνης παράτασης που πήρε η προηγούμενη κυβέρνηση δεν το βρήκε, καθώς ο Γκίκας Χαρδούβελης το είχε πάρει στο σπίτι του.

Παρότι ο κ.Βαρουφάκης υποστήριξε ότι επικοινώνησε με τον προκάτοχό του και εκείνος του είπε ότι πήρε νόμιμα το χαρτί, συνεργάτες του κ. Χαρδούβελη διαψεύδουν ότι υπήρξε η οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ τους και «αδειάζουν» τον κ. Βαρουφάκη, υποστηρίζοντας ότι το χαρτί βρίσκεται στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ.Βαρουφάκης απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκου Μαυραγάνη υποστήριξε πως δεν βρήκε ούτε το κείμενο της δανειακής σύμβασης.
Ωστόσο, βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψαν ότι τα κείμενα υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Βουλής στο ίντερνετ και κατηγόρησαν τον υπουργό οικονομικών ότι λέει ψέματα.

«Όποιος δεν ξέρει να αναζητά στο ΦΕΚ νομοθετικά κείμενα να επιστρέψει στο νηπιαγωγείο και μετά να κάνει τον υπουργό» του είπε με νόημα ο πρώην υπουργός Υγείας Μ.Βορίδης.

Βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, κάλεσαν μάλιστα τον κ.Βαρουφάκη να δώσει στη δημοσιότητα εκείνος το κείμενο της τετράμηνης παράτασης που πήρε η σημερινή κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι δεν το γνωρίζουν, ούτε καν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top