Μπαλάφας: Ρωτήστε την κ. Κωνσταντοπούλου για όσα της καταλογίζουν

«Δεν πάμε στη διαπραγμάτευση για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα»

Μπαλάφας: Ρωτήστε την κ. Κωνσταντοπούλου για όσα της  καταλογίζουν
Απέφυγε με «διπλωματικό» τρόπο να υπερασπιστεί την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας, για τους τελευταίους χειρισμούς της ως Προέδρου της Βουλής και τις αντιδράσεις των υπολοίπων (πλην Χρυσής Αυγής) κομμάτων, μιλώντας σήμερα στον Bήμα Fm. «Γιατί δεν ρωτάτε την ίδια την κυρία Κωνσταντοπούλου; Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο απ’ ό,τι λέω αυτή τη στιγμή. Δεν τα ξέρω αυτά (για πρόταση μομφής). Δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό» υποστήριξε.

Για τη διαδικασία με την οποία υπερψηφίσθηκε τελικά το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ο κ. Μπαλάφας ανέφερε:

«Εγώ δεν θέλω να κρίνω, αυτή τη στιγμή, χειρισμούς. Θεωρώ πως είναι σημαντικό ότι επετεύχθη ο στόχος κι αυτό πιστώνεται σε όλους, όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, και πάμε έτσι ενισχυμένοι στην συζήτηση με τους δανειστές και με τους εταίρους μας».

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους ο αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι «πρέπει να συνδυάσουμε όλοι, πρώτον ��ις δεσμεύσεις που έχει η χώρα, τις οποίες ανεξάρτητα αν εμείς συμφωνούμε ή όχι, τις αποδεχόμαστε, αλλά να τις συνδυάσουμε με το ενδεχόμενο της αλλαγής κυβερνητικής πολιτικής στην Ελλάδα».

Ο κ. Μπαλάφας πρόσθεσε:

«Εμείς δεν πάμε να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Δεν θέλουμε τη ρήξη, δεν υποτασσόμαστε. Από την πρώτη μέρα, που βγήκαμε κυβέρνηση, υπάρχει μια λυσσασμένη αντίθεση, ενορχηστρωμένη, μέσα κι έξω από την Ελλάδα, ή να υποταχθούμε ή να μας τινάξουν στον αέρα. Μέχρι στιγμής, δεν το καταφέρνουν».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top