Μ. Βορίδης: «Πιθανόν η ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής για τη Ζ. Κωνσταντοπούλου»

Δριμεία επίθεση στην Πρόεδρο της Βουλής

Μ. Βορίδης: «Πιθανόν η ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής για τη Ζ. Κωνσταντοπούλου»

​Ανοιχτό άφησε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης το ενδεχόμενο το κόμμα του να καταθέσει πρόταση μομφής για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Βορίδης κατήγγειλε τη συμπεριφορά της κας Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι δεν ρωτάει κανέναν και παίρνει μόνη της αποφάσεις.

Αναφερόμενος μάλιστα στην χθεσινή ένταση που προκλήθηκε μέσα στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ είπε:

«Έγινε μια σφαγή γιατί η πρόεδρος αποφάσισε να καταστήσει ρυθμιστικό παίκτη τη Χρυσή Αυγή».

Ο κ. Βορίδης πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση αποδομείται δύο μήνες μετά από την εκλογή της, ενώ ερωτηθείς για τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης, απάντησε ότι αυτό «προϋποθέτει την πολιτική κατάρρευση της κυβέρνησης».

Τέλος σχολίασε και τα όσα είπε χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός για την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, χαρακτηρίζοντάς την «εφεύρημα της κυβέρνησης Σαμαρά», και κατηγορώντας την ότι «υπέκλεψε τη σφραγίδα του Οργανισμού για να περάσει ρυθμίσεις που ευνοούσαν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα».

«Αυτά που είπε χθες ο κ. Τσίπρας για τον κ. Χατζηδάκη είναι απίστευτα. Ο κ. Γκουρία έχει έρθει και έχει παρουσιάσει την εργαλειοθήκη, όχι μόνο στο υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά και στη Λέσχη Αξιωματικών, παρουσία πλήθους κόσμου και δημοσιογράφων. Ο κ. Γκουρία έχει αναλάβει πλήρως την πνευματική ιδιοκτησία και πατρότητα της εργαλειοθήκης», είπε ο κ. Βορίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top