ΒΟΜΒΑ από Μπακογιάννη: «Η κα Κωνσταντοπούλου υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα»

«Έχει προσωπική ατζέντα και στόχους»

ΒΟΜΒΑ από Μπακογιάννη: «Η κα Κωνσταντοπούλου υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα»

​Σφοδρή επίθεση εναντίον της Προέδρου της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη, αφήνοντας υπόνοιες ότι παίζει τα παιχνίδια άλλων και κατηγορώντας την ότι τινάζει την διαδικασία στον αέρα.

«Ψηφίσαμε το νομοσχέδιο γιατί θέλαμε να στείλουμε μήνυμα ότι είμαστε ενωμένοι στο ζήτημα της ανθρωπιστικής κρίσης. Κι έρχεται η κα Κωνσταντοπούλου και τινάζει όλη τη διαδικασία στον αέρα για να οδηγηθεί στα άκρα η ΝΔ, να φύγει από τη Βουλή και να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο», είπε η κα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Οι αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ και συνέχισε εκτοξεύοντας ακόμα πιο σοβαρές κατηγορίες:

«Το αποτέλεσμα ποιο θα ήταν; Θα παίζαμε το παιχνίδι της κας Κωνσταντοπούλου. Χθες, η Βουλή θα είχε ψηφίσει κατά το ήμισυ το νομοσχέδιο. Αυτό θα αποδυνάμωνε την διαπραγματευτική ισχύ του πρωθυπουργού. Κατόπιν τούτου σας λέω ότι η κα Κωνσταντοπούλου υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα».

Η κα Μπακογιάννη υποστήριξε επίσης ότι η Πρόεδρος της Βουλής έχει την δική της προσωπική ατζέντα, την οποία και εξυπηρετεί.

«Έχει δικούς της στόχους που ούτε την Βουλή, ούτε το κόμμα της υπηρετούν. Η στάση της με την Χρυσή Αυγή έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα. Όταν θα έχω τις απαντήσεις θα σας πω συγκεκριμένα, πάντως δεν έχει λογική αυτό που συμβαίνει», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top