Καυγάς Μακρή – Ασημακοπούλου on air: «Είσαι πρόβατο» - «Ξέρεις σε ποια μιλάς»;

Αρπάχτηκαν για τη Χρυσή Αυγή

​Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του Mega ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Μακρή και της βουλευτή της ΝΔ, Α. Ασημακοπούλου.

Αφορμή στά��ηκαν οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλη, ο οποίος διαφοροποιήθηκε από την Ζ. Κωνσταντοπούλου και εκφράζοντας την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζοντας ότι δεν στηρίζει την Χρυσή Αυγή.

Τότε λοιπόν η κα Μακρή είπε ότι δεν την εκπροσωπεί ο κ. Φίλης και ξεκίνησε τρικούβερτος καυγάς, με την κα Ασημακοπούλου να αναρωτιέται αν την εκφράζουν ή όχι όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για την Χρυσή Αυγή.

«Τι εννοείτε κα Ασημακοπούλου ότι είμαι Χρυσαυγίτισσα; Ότι ε��μαι προσφιλής με την Χρυσή Αυγή; Υπονοείτε και δηλώνετε δημοσίως ότι έχω σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή;», είπε η κα Μακρή και συνέχισε να… «πυροβολεί» την βουλευτή της ΝΔ.

«Δε θα δημιουργείτε ούτε εικασίες, ούτε εντυπώσεις. Θα το πάρετε πίσω. Οι συνομιλητές της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να με αποκαλούν συνεργάτη της Χρυσής Αυγής. Είστε συνεταίροι της Χρυσής Αυγής», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την οργή της κας Ασημακοπούλου.

«Έχεις ιδέα σε ποιον μιλάς; Τι επίθεση έχω φάει εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου για τη στάση μου απέναντι στη Χρυσή Αυγή; Έχεις καμιά ιδέα;», της απάντησε και στην ερώτησή της γιατί δεν συντάσσεται με την άποψη του κ. Φίλη η Ρ. Μακρή της είπε:

«Δεν συμφωνώ με την άποψη του κ. Φίλη γιατί εγώ δεν είμαι πρόβατο, όπως εσείς. Είμαι βουλευτής, έχω την άποψή μου και την τεκμηριώνω, κάτι που εσείς δεν κάνετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top