«Τα είδαν όλα» στην Αθήνα οι ελεγκτές των «θεσμών»

Έζησαν κωμικές σκηνές αλλά ανακάλυψαν και «μαύρες τρύπες»

«Τα είδαν όλα» στην Αθήνα  οι ελεγκτές των «θεσμών»
Η «τραγωδία» της διαπραγμάτευσης στην Αθήνας με τους ελεγκτές των «θεσμών» είχε και τις … αστείες στιγμές της, όπως ανέφερε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Κι αυτό γιατί οι ελεγκτές «τα είδαν όλα»: Πινακίδες έξω από δωμάτια του Κάραβελ που έλεγαν ότι στο συγκεκριμένο δωμάτιο συνεδρίαζε το... Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για παραπλανηθούν οι δημοσιογράφοι, καθημερινή εναλλαγή των συνομιλητών τους από ελληνικής πλευράς για να μην πλήττουν αλλά και ορισμένες φορές να μην μπορούν να συνενοηθούν!

troika-ypoik-nteklan-kostelo.jpg


Το σκηνικό περιελάμβανε και χαρτιά με στατιστικές που τοποθετούνταν πάνω στα… κρεβάτια διότι δεν υπήρχαν κανονικοί χώροι εργασίας και συναντήσεων.

Δεν είναι περίεργο λοιπόν που σε αυτές τις συνθήκες οι συνομιλητές της ελληνικής κυβέρνησης δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα στοιχεία που συνέλεξαν με εξαίρεση τον ΕΟΠΥΥ όπου καταγράφηκε μια υστέρηση εσόδων 400 εκατομμυρίων τον περασμένο χρόνο και μία τρύπα στην φαρμακευτική δαπάνη 35 εκ. ευρώ.

Οι προβλέψεις Γκάμπριελ για τη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα

Όσον αφορά το τι σημαίνουν αυτά για την αυριανή συνάντηση του κ. Τσίπρα τουλάχιστον για την γερμανική κυβέρνηση, ο Τάσος Τέλλογλου επισήμανε ότι ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ που καθόταν σήμερα δίπλα στον κ. Σόιμπλε, στην συνέντευξή τους στο Βερολίνο, είπε χαρακτηριστικά ότι δεν αναμένει λύση του ελληνικού προβλήματος αύριο στις Βρυξέλλες ούτε και από την συνάντηση της καγκελαρίου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτήρισε επίσης το ελληνικό πρόβλημα όχι διμερές μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου, αλλά πρόβλημα μεταξύ Ελλάδας και «θεσμών» που πρέπει να λυθεί σε αυτό το επίπεδο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top