Καμίνης κατά Πανούση για τις καταστροφές στην Αθήνα

«Η ανοχή των πολιτών και του Δήμου Αθηναίων εξαντλείται»

Καμίνης κατά Πανούση για τις καταστροφές στην Αθήνα
Την αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη με μία αυστηρή δήλωση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, τον οποίο κατηγορεί ουσιαστικά για αδράνεια,έστω και χωρίς να τον κατανομάζει, προκάλεσαν οι νέες καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας από αντιεξουσιαστές.

«Η ανοχή των πολιτών, των φορέων της πόλης και του Δήμου Αθηναίων εξαντλείται. Τα αρμόδια όργανα της πολιτείας δεν επιτρέπεται πια, να παραμένουν αδρανή» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης: «Μία πορεία διαμαρτυρίας μερικών δεκάδων ατόμων εξελίχθηκε σε πορεία αισθητικού βανδαλισμού κτιρίων και μνημείων της πόλης. Ανενόχλητοι έγραψαν συνθήματα στην εκκλησία της Καπνικαρέας, στο δημαρχείο της Αθήνας, σε κτίρια της οδού Αθηνάς και της πλατείας Μοναστηρακίου, ενώ νωρίς σήμερα το πρωί συνεργεία της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, καθάρισαν συνθήματα που γράφτηκαν στον τοίχο του Μεγάρου της Βουλής, αλλά και το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, που ούτε αυτό γλίτωσε από την αισθητική βεβήλωση».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top