Ομιλία Καμμένου για… ενήλικες: Ο λαός αποφάσισε να μην είναι άλλο η Ελλάδα στα τέσσερα!

«Θα στηρίξουμε την κυβέρνηση μέχρι τέλους»

Να στηρίξουν το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση προκειμένου να αποδείξουν ότι η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος ζήτησε από τους Έλληνες βουλευτές ο Πάνος Καμμένος.

«Επιβάλλεται να στηρίξετε αυτό το νομοσχέδιο για να αποδείξουμε ότι ε��μαστε αποφασισμένοι σαν έθνος, ότι είμαστε κυρίαρχο κράτος που δεν λαμβάνει εντολές από κανέναν άλλον, παρά μόνο από τον ελληνικό λαό» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στη Βουλή.

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να σταματήσει να στέλνει επιστολές στα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κόμματα για να βοηθήσουν την Ελλάδα (όπως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι κάνει) διότι «αυτό που κατάφερε ήταν το σύνολο της σοσιαλιστικής ομάδας να επιτίθεται στην Ελλάδα».

Ο ίδιος επιτέθηκε στην προηγούμενη κυβέρνηση επιρρίπτοντας της την ευθύνη για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα και τόνισε ότι ο ελληνικός λαός αποφάσισε η πολιτική αυτή να αλλάξει και αυτό θα γίνει «είτε αρέσει είτε όχι, γιατί είμαστε κυρίαρχο κράτ��ς».

«Η κυβέρνηση αυτή δεν θα εκτελέσει εντολές άλλων πέραν των εντολών του ελληνικού λαού. Και η εντολή του ελληνικού λαού είναι αλλαγή της πολιτικής που έδινε εντολές να είναι η Ελλάδα στα τέσσερα» πρόσθεσε ο ίδιος, τονίζοντας ότι αυτή η κυβέρνηση διαπραγματεύεται όρθια και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «θα την στηρίξουν μέχρι τέλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top