Διαμάχη Ζωής με Μπαλάφα και Φίλη στη Βουλή!

Γιατί δυσφόρησαν οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανοιχτή διαμάχη μετατράπηκε η διαφωνία της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Γιάννη Μπαλάφα αργά χθες το βράδυ στη Βουλή, στο τέλος της συνεδρίασης της επιτροπής ΔΕΚΟ που κράτησε περισσότερες από έξι ώρες!

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας δεν… άντεξε την εξουθενωτική διαδικασία και έκανε σχόλια για «ναρκισσισμό» και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, αφήνοντας αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου που προήδρευε της συζήτησης.

«Επειδή έχω διαμορφωθεί πολιτικά και ιδεολογικά την ύστερη δικτατορική περίοδο και την πρώιμη μεταδικτατορική, είμαι άσος στις διαδικασίες, σας διαβεβαιώ. Όμως, σέβομαι το χρόνο όλων μας και την ποιότητα των ομιλιών» τόνισε ο κ. Μπαλάφας, για να απαντήσει η πρόεδρος της Βουλής:

«Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους και δη προς τους κατέχοντες και αξιώματα στη Βουλή, ότι αυτή η διαδικασία είναι η διαδικασία ακρόασης κατά την οποία τίθενται και ερωτήσεις από τους επιθυμούντες. Είναι σεβαστό κάποιοι να μην επιθυμούν, αλλά δεν θα περιορίσουμε το δικαίωμα εκείνων που επιθυμούν».

Ο Β΄αντιπρόεδρος της Βουλής αντέτεινε λίγο αργότερα: «Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε τη διαδικασία των συνεδριάσεων αυτών. Δεν είναι διαδικασία αυτή, κατά τη γνώμη μου».

Κόντρα ξέσπασε όμως και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Φίλη λόγω αλλαγής της καθιερωμένης διαδικασίας να τοποθετούνται πρώτα οι εισηγητές των κομμάτων και εν συνεχεία οι υπουργοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top