Τον Παπακωνσταντίνου «δείχνει» για τις αλλοιώσεις της λίστας η εισαγγελέας

Βολές και για τον Διώτη: «Μου θυμίζει υπηρέτη δύο κυρίων» !

Τον Παπακωνσταντίνου «δείχνει»  για τις αλλοιώσεις της λίστας η εισαγγελέας
Ευθύνες στον πρώην υπουργό και κατηγορο��μενο Γιώργο Παπακωνσταντίνου αποδίδει η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου κ. Δημητρίου για τις αλλοιώσεις της λίστας Λαγκάρντ. «Ούτε ο Διώτης ούτε ο Βενιζέλος γνώριζαν ότι ο Ρωσσώνης είναι συγγενής του κ. Παπακωνσταντίνου και γι αυτό προχώρησαν στη διαγραφή του ονόματος για να τον βλάψουν πολιτικά» ανέφερε η εισαγγελέας, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Η εισαγγελέας αναφέρθηκε στο συμπέρασμα ότι «το στικάκι ο κατηγορούμενος το έδωσε στο Διώτη ενώ είχε φύγει από το υπουργείο Οικονομικών και έκανε χρήση αυτού μέχρι να το παραδώσει» και ότι «ήταν εμφανής η προσπάθεια του κατηγορούμενου να πείσει το δικαστήριο ότι η παράδοση έγινε πριν φύγει από υπουργείο Οικονομικών. Έδωσε μάχη με νύχια και με δόντια για να το αποδείξει».

Η ίδια διατύπωσε όμως αιχμές και για τον πρώην εισαγγελέα και επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, για τον οποίο ανέφερε ότι της θυμίζει «τον υπηρέτη δυο κυρίων» καθώς βρίσκεται ανάμεσα στον πρώην προϊστάμενο του, τον κατηγορούμενο και τον νυν, τον κ. Βενιζέλο. «Έχει στα χέρια του το στικάκι και πηγαίνει από γραφείο σε γραφείο. Παραμένει στο γραφείο του κ. Βενιζέλου 6-7 μήνες και άλλους τόσους στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο ο κ. Διώτης είπε στον τότε υπουργό θυμάστε το στικάκι που σας έδωσα, στείλτε το στον πρωθυπουργό. Τουλάχιστον η γραμματέας του κ. Βενιζέλου δεν το έχασε» ανέφερε. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top