Πανούσης: Εάν υπήρξε εμπλοκή πολιτικού στην υπόθεση Γιακουμάκη…

«Τα περί εκλογών τα ακούω βερεσέ»

Με τη φράση «τα περί εκλογών τα ακούω βερεσέ» πήρε θέση ο Γιάννης Πανούσης σε ό,τι αφορά την ενδεχόμενη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

«Αυτή η ιστορία των μαγικών λύσεων που λέγεται εκλογές και δημοψήφισμα δε μας επιτρέπει να σοβαρευτούμε σε κάποια πράγματα. Αν θες να κάνεις δημοψήφισμα θα πρέπει να αλλάξει το ρου της ιστορίας, και όχι αυτό να επικυρώνει κάτι. Δεν μπορούμε κάθε τρεις και πέντε να καλούμε το λαό. Τα περί εκλογών εγώ τα ακούω βερεσέ» τόνισε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στα Παραπολιτικά FM.

Ο κ. Πανούσης ζήτησε πολιτική λύση για την Ελλάδα, τονίζοντας ότι «η ΕΕ είναι πολιτικός οργανισμός και όχι τράπεζα για να έχουμε σχέση δανειολήπτη μαζί της».

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη προανήγγειλε πως από Δευτέρα θα βγουν στις γειτονιές της Αθήνας αστυνομικοί που θα συνομιλήσουν με τους κατοίκους για τα προβλήματα: «Θα είναι ο αστυνομικός της γειτονιάς, οι πεζές περιπολίες για να επαναοριοθετήσουμε κάποια πράγματα».

Ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που προκάλεσε θλίψη σε όλη την Ελλάδα με την τραγική κατάληξή της, σημειώνοντας πως έχει διαβάσει ότι υπήρξε εμπλοκή πολιτικού προσώπου στην υπόθεση και ότι αν συνέβη αυτό τότε «έχουμε φτάσει στα έσχατα όρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top