Η Χρυσή Αυγή κατά… του bullying: Είναι φόνος!

«Πρόκειται για μια διαστροφική, σαδιστική μορφή βίας, που εξοντώνει ψυχικά το θύμα»

Η Χρυσή Αυγή κατά… του bullying: Είναι φόνος!
Κατά του bullying, το οποίο χαρακτηρίζει «σαδιστική μορφή βίας» στρέφεται η… Χρυσή Αυγή!
Αν και πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για μια από τις πολλές... «τρολιές» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σε ανάρτηση στο blog της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζεται το bullying ως φόνος και περιγράφεται ως «διαστροφική, σαδιστική μορφή βίας, που εξοντώνει ψυχικά το θύμα, που του αφήνει πληγές ισόβιες, που του προσβάλλει ανεπανόρθωτα την υπόσταση, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια».
Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή εκφράζεται υπέρ της ποινικοποίησης του bullying!
xrisi.jpg
Ολόκληρη η ανάρτηση:
«To bullying είναι φόνος. Ακόμα κι αν δεν οδηγήσει σε φυσική εξόντωση, όπως στην περίπτωση του αδικοχαμένου Βαγγέλη.
Το bulling είναι μια διαστροφική, σαδιστική μορφή βίας, που εξοντώνει ψυχικά το θύμα, που του αφήνει πληγές ισόβιες, που του προσβάλλει ανεπανόρθωτα την υπόσταση, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια.
Το bullying, σε μια κοινωνία με τις δομές αποσαθρωμένες δεν είναι δυνατόν να αντιπετωπιστεί με άλλες, ηπιότερες, αμυντικές μεθόδους, όπως αυτές που προτείνονται: της αυτοπροστασίας και της σύνταξης του υγιούς κοινωνικού περιβάλλοντος γύρω από το βαλλόμενο πρόσωπο. Για τον απλούστατο λόγο ότι η έννοια του υγιούς κοινωνικού περιβάλλοντος δεν είναι πια το αυτονόητο.
Συνεπώς ίσως θα έπρεπε τώρα να εισαχθεί το αίτημα της ποινικοποίησής του bullying. Ακόμα και σε περιπτώσεις που οι θύτες είναι ανήλικοι…
Aν όχι τώρα, πότε;».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top