Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Σακελλαρίδης

Ο Ντίνος Καρύδης στην θέση του

Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων υπέβαλε σήμερα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με επιστολή του προς τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη.

Επικεφαλής στην παράταξη Ανοιχτή Πόλη ορίζεται η Ελθήνα Αγγελοπούλου, ενώ την θέση του κ.Σακελλαρίδη καταλαμβάνει ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Η εκλογή του κ.Σακελλαρίδη στο Κοινοβούλιο, αλλά κυρίως η θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, που έχει ο ίδιος αναλάβει, καθιστούν αδύνατη την εκπλήρωση των καθηκόντων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην επιστολή του προς το δήμαρχο Αθηναίων ο κ.Σακελλαρίδης επισημαίνει: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εσάς προσωπικά, καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνεργασία μας. Για μένα προσωπικά ήταν μια εμπειρία εξαιρετικά πλούσια σε γνώση. Είμαι στη διάθεση τη δική σας, των δημοτικών συμβούλων, των εργαζόμενων στο Δήμο της Αθήνας και φυσικά των πολιτών για οποιοδήποτε θέμα».

Ακόμα ο κ.Σακελλαρίδης τονίζει, ότι «η Ανοιχτή Πόλη θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και αποφασιστικότητα τις προσπάθειες για την πόλη μας».

φωτο eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top