Ζήτησαν ή όχι πάγωμα μισθών και συντάξεων οι δανειστές-Ο ένας αναιρεί τον άλλο στο ΥΠΟΙΚ

Τρεις σοβαρές δηλώσεις-ανακοινώσεις μέσα σε δύο ώρες!

Ζήτησαν ή όχι πάγωμα μισθών και συντάξεων οι δανειστές-Ο ένας αναιρεί τον άλλο στο ΥΠΟΙΚ

​Αναβρασμός επικρατεί στο... υπουργείο Οικονομικών μετά την αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ της συμβούλου του Γ.Βαρουφάκη, Ε.Παναρίτη πως οι εταίροι πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση να μην πληρώσει μισθούς και συντάξεις για 1-2 μήνες ώστε να ��ντιμετωπίσει τα προβλήματα ρευστότητας

Το τελευταίο δίωρο παίζεται ένα σπασμένο τηλέφωνο με τις δηλώσεις αυτές με κύκλους του υπουργείου από τη μια να επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις Παναρίτη και λίγο αργότερα επίσημα να τις διαψεύδουν!

Γύρω στις 13:00 γνωστοποιείται η δήλωση της κας Παναρίτη για τους δανειστές, είκοσι περίπου λεπτά αργότερα κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών επιβεβαιώνουν την αποκάλυψη, αποκαλύπτοντας μάλιστα και κάποιες απαντήσεις που φέρεται να έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στις πιέσεις των εταίρων.

«Είναι ντροπή ακόμη και να το λέτε» φέρεται να απάντησε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών σε μια από τις προηγούμενες συνεδριάσεις των Eurogroup.

«Να μην ξανακούσω τέτοιες απόψεις» φέρεται μάλιστα να πρόσθεσε

Αυτά μέχρι τις τρεις το μεσημέρι… γιατί πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση του, το υπουργείο Οικονομικών αναιρεί όλα τα παραπάνω, τονίζοντας μάλιστα πως «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

«Οι συγκεκριμένες αναφορές, στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης, σχετίζονταν με τη στάση των δανειστών σε περιόδους πριν από το 2015. Ως εκ τούτου, τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» επεσήμαναν.

Είναι τέτοια η αναταραχή στην Καραγιώργη Σερβίας που από το υπουργείο Οικονομικών έσπευσαν για ακόμη μια φορά να ξεκαθαρίσουν μέσω του star.gr λίγο πριν τις 16:00, ότι δεν υπάρχει θέμα μεταξύ Βαρουφάκη-Παναρίτη.

Και ο νοών...νοείτω!

φωτο eurokinissi

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top