Ν. Δένδιας: «Τα δημοσιονομικά αντέχουν ως αρχές Απριλίου»

«Ο κ. Βαρουφάκης πάει στο Eurogroup και κάνει διάλεξη»

Ν. Δένδιας: «Τα δημοσιονομικά αντέχουν ως αρχές Απριλίου»

​Έντονη κριτική στην κυβέρνηση και ειδικά στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Δένδιας παρομοίασε το email Βαρουφάκη με εκείνο του Γ. Χαρδούβελη, λέγοντας ότι δεν έχουν και μεγάλες διαφορές, ενώ τόνισε με νόημα ότι «όποιος συμβούλευσε τον Βαρουφάκη στη σύνταξη της λίστας των μεταρρυθμίσεων δεν είναι κατ’ ανάγκην εσωτερικός παράγοντας».

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε επίσης και για οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η χώρα λόγω των καθυστερήσεων στη διαπραγμάτευση με τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών και προειδοποίησε:

«Τα δημοσιονομικά αντέχουν μέχρι τις πρώτες ημέρες Απριλίου και ελπίζω αυτά που μου λένε να μην είναι ακριβή».

Αναφερόμενος τέλος στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, τον κατηγόρησε ότι βάζει τη χώρα σε δεινή θέση με την τακτική που ακολουθεί.

«Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μέτωπο εναντίον της χώρας που πρέπει να αποκλιμακωθεί γρήγορα. Κινδυνεύουμε να απομονωθούμε και να οδηγηθούμε σε αβελτερία. Στα Eurogroup κάνει διάλεξη σε υπουργούς πλουσιότερων αλλά και φτωχότερων χωρών... Δεν είναι κακό να λες “όχι”, αλλά πρέπει να είσαι σοβαρός να υποδεικνύεις διέξοδο, και να δημιουργείς συμμαχίες», τόνισε ο κ. Δένδιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top