Έπιασε… τόπο η οργή Τσίπρα: «Θα το επιστρέψω το βουλευτικό αυτοκίνητο» λέει ο Βίτσας!

«Πρέπει να αλλάξει συνολικά η λογική προς το βουλευτικό αξίωμα»

Έπιασε… τόπο η οργή Τσίπρα: «Θα το επιστρέψω το βουλευτικό αυτοκίνητο» λέει ο Βίτσας!

Φαίνεται πως ήδη η (εκφρασμένη) οργή του Αλέξη Τσίπρα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα που πήρε η μεγάλη πλειοψηφία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να πιάνει τόπο.

Όπως τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας, τόσο ο ίδιος όσο και πολλοί άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προτίθενται να το επιστρέψουν!

«Είναι αλήθεια ότι το έχω πάρει. Δεν είναι, όμως, εκεί το θέμα. Πολλοί θα το επιστρέψουμε, κατά τη γνώμη μου. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να αλλάξει συνολικά η λογική που αφορά και το βουλευτικό αξίωμα και την βουλευτική δράση και να πάει προς τις πολιτικές δυνάμεις» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βήμα FM.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποβάλλει ένα συνολικό πρόγραμμα που αφορά και τη χρηματοδότηση των κομμάτων και τα βουλευτικά δικαιώματα και προνόμια «ώστε να διευκολύνεται από τη μια μεριά στην επιτέλεση του έργου ο βουλευτής και δεύτερον αυτό να γίνεται με το μικρότερο δυνατό δημόσιο κόστος», ενώ πρόσθεσε ότι θα πρέπει να διαμορφωθούν κάποιες ειδικές συνθήκες για τους βουλευτές της περιφέρειας.

Οσον αφορά στις διαπραγματεύσεις, ο κ. Βίτσας τόνισε πως δεν έχει χαθεί χρόνος στο «πώς θα τους λένε και τι θα λένε» αλλά για να διαμορφωθεί ένα διαφορετικό πλαίσιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top