Η Αυγή «κράζει» τον Καμμένο: Σταμάτα τις απειλές της πλάκας με τους μετανάστες

«Η σημερινή κυβέρνηση δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο»

Η Αυγή «κράζει» τον Καμμένο: Σταμάτα τις απειλές της πλάκας με τους μετανάστες

Βολές κατά του Πάνου Καμμένου εξαπολύει η Αυγή σε σημερινό της άρθρο το οποίο υπογράφει ο Θανάσης Καρτερός.

Η αφορμή για την επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ήταν η δήλωσή του ότι αν μας πιέσουν οι δανειστές, θα δώσουμε χαρτιά στους μετανάστες να πάνε στο Βερολίνο.

«Βρε, βρε, νεύρα! Είπε ο Καμμένος -που τα συνηθίζει κάτι τέτοια και καλά θα κάνει να τα κόψει- ότι αν οι δανειστές "χτυπήσουν" την Ελλάδα, θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο. Μια απειλή της πλάκας δηλαδή» τονίζει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Πρώτον, γιατί οι μετανάστες δεν είναι τετράποδα να τα φορτώσουμε στα φορτηγά και να τα στείλουμε στην Καγκελαρία. Και δεύτερον, γιατί οι πάντες ξέρουν ότι η σημερινή κυβέρνηση ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο».

Μετά το «κράξιμο» στον Πάνο Καμμένο, πάντως, ο δημοσιογράφος της Αυγής, στρέφεται και κατά των εταίρων μας στην Ευρώπη: «Το τι ακολούθησε όμως εξαιτίας αυτής της ρουκέτας δεν λέγεται. Πόλεμος οργίλων γερμανικών δηλώσεων. Πυρ ομαδόν κατά της ε��ληνικής κυβέρνησης από χριστιανοδημοκράτες, σοσιαλδημοκράτες, δημοκράτες, ευρωπαϊστές, αντιευρωπαϊστές. Γερμανούς εννοείται. Όλη η αφρόκρεμα της πολιτικής των Μνημονίων επί ποδός. Να διώξουμε την Ελλάδα από τη Σένγκεν. Να της κόψουμε τα λεφτά. Να της κόψουμε το βήχα. Να την κάνουμε και να τη ράνουμε. Προς το μεγαλομανιακό φέρνει το πράγμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top