Λίστα Λαγκάρντ: Αύριο απολογείται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Σήμερα κατέθεσε ο πρώην γ.γ. Τηλεπικοινωνιών Σωκράτης Κάτσικας

Λίστα Λαγκάρντ: Αύριο απολογείται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Αύριο θα απολογηθεί ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κατηγορείται ια νόθευση εγγράφου σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για απόπειρα απιστίας.

Η σημερινή συνεδρίαση συνεχίστηκε με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης, μεταξύ των οποίων και ο πρώην γ.γ. Τηλεπικοινωνιών Σωκράτης Κάτσικας.

Ο κ. Κάτσικας, ερωτηθείς για το τί θα έκανε ο ίδιος αν ερχόταν στα χέρια του η λίστα Λαγκάρντ, άφησε έκθετο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου που την είχε στην κατοχή του επί 9,5 μήνες, τονίζοντας ότι η αξιολόγηση ενός στοιχείου θα ήταν από τις προτεραιότητές του.

Ο ίδιος, ωστόσο, τόνισε ότι θα αντέγραφε επίσης το cd σε στικάκι για λόγους ευχρηστίας καθώς το cd είναι άβολο στη μεταφορά του και δεν διαθέτουν υποδοχή όλα τα μηχανήματα.

Στην ερώτηση του εισαγγελέα πως ο κ. Παπακωνσταντίνου «αφήνει υπονοούμενα ότι όλα συνέβησαν, άλλαξαν οι ημερομηνίες σε υπολογιστές και άλλα αντίστοιχα, όταν ο Ιωάννης Διώτης πήρε το στικάκι», ο κ. Κατσικάς απάντησε πως «αυτό που προκύπτει είναι ότι γινόταν μια διακίνηση usb».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top