Η Νάντια Βαλαβάνη απαντά για τα χρήματα που έχει βγάλει στο εξωτερικό

«Το ποσό δεν φτάνει ούτε μια μισό μεταπτυχιακό, Ας προσέχουν καλύτερα κάποιοι»

Απα��τήσεις σχετικά με το πόθεν έσχες της και με το ποσό που φέρεται να έχει βγάλει στο εξωτερικό έδωσε η Νάντια Βαλαβάνη.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι όλα τα περιουσιακά της στοιχεία βρίσκονται στην Ελλάδα, εκτός ενός πολύ μικρού ποσού στην Αγγλία που -όπως λέει- δεν φτάνει ούτε για τα έξοδα ενός… μεταπτυχιακού.

«Μήπως κάποιοι θα έπρεπε να ελέγχουν πιο προσεκτικά τις πηγές τους;» επισημαίνει με αιχμές η ί��ια.

Υπενθυμίζεται ότι στην κα Βαλαβάνη είχε αναφερθεί πρόσφατα η ΝΔ, σχολιάζοντας την αποκάλυψη της Real News για τονΓκίκα Χαρδούβελη, που είχε μεταφέρει τα χρήματά του στο εξωτερικό.

«Καλό είναι να δοθούν εξηγήσεις και για άλλα στελέχη που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, όπως η κα. Ν. Βαλαβάνη, για την οποία έχει γίνει προ μηνός σχετική καταγγελία στην οποία δεν έχει ακόμα απαντήσει» είχε τονίσει μεταξύ άλλων η Συγγρού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κας Βαλαβάνη:

«Με αφορμή την έρευνα αναζήτησης των πόθεν έσχες του πρώην Υπουργού Οικονομικών, στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ΝΔ ως κόμμα, με καλούν και πάλι "να δώσω εξηγήσεις". Η επιλογή μου να μην απαντήσω φαίνεται ότι ερμηνεύτηκε ως «αδυναμία» και αποθράσυνε περισσότερο. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να εγκαλούν - στην καλύτερη περίπτωση - το ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μου έχει ζητήσει να “φέρω τώρα τα λεφτά πίσω στη χώρα”.

Θα δηλώσω, λοιπόν, για τελευταία φορά, ό,τι είχα ήδη πει όταν ξεκίνησε αυτή η επίθεση ένα χρόνο πριν: Όπως φαίνεται κι από τις δηλώσεις μου “πόθεν έσχες” στη Βουλή, όλη η κινητή κι ακίνητη προσωπική και οικογενειακή περιουσία μου βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο μοναδικός λογαριασμός που διαθέτω στο εξωτερικό, περιέχει ένα ποσό μικρό, λιγότερο από το κόστος του πρώτου εξάμηνου ενός μεταπτυχιακού στην Αγγλία. Μήπως κάποιοι θα έπρεπε να ελέγχουν πιο προσεκτικά τις πηγές τους;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top