Γυρίστε τα πίσω: Ενοχλημένος ο Τσίπρας με τα βουλευτικά αυτοκίνητα στον ΣΥΡΙΖΑ

Παρά τις συστάσεις του ίδιου αλλά και της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Γυρίστε τα πίσω: Ενοχλημένος ο Τσίπρας με τα βουλευτικά αυτοκίνητα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ενοχλημένος από τη στάση μεγάλης μερίδας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι παρά τις συστάσεις του στις προγραμματικές δηλώσεις αλλά και στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και παρά το ότι ανάλογες συστάσεις απηύθυνε και η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, τελικά ήταν η μειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξε να απαρνηθεί το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου.

Μέχρι στιγμής, η πρωθυπουργική ενόχληση δεν έχει εκφραστεί ευθέως μέχρι στιγμής προς τους βουλευτές, ωστόσο το μήνυμα έχει... παραδοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο πρωθυπουργός θα προβεί σε ανάλογη σύσταση και για τρίτη φορά ζητώντας από τους βουλευτές να επιστρέψουν τα αυτοκίνητα.

Παράλληλα, θα απευνθυθεί και στα κυβερνητικά στελέχη που κατέχουν και υπουργικό και βουλευτικό αυτοκίνητο, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι θα κρατήσουν μόνο ένα.

Υπάρχει, πάντως, σκέψη να μπουν κριτήρια τουλάχιστον για βουλευτές που είτε δεν διαθέτουν κάποιο μέσο είτε για τους βουλευτές της επαρχίας, στους οποίους σε κάθε περίπτωση η Βουλή παρέχει κονδύλι για αεροπορικά εισιτήρια.

Ήδη, κύκλοι του Μαξίμου τονίζουν ότι το θέμα των ��ουλευτικών αυτοκινήτων θα επανεξεταστεί καθολικά τον Σεπτέμβριο όταν και θα λήξει το leasing των οχημάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top