Κώστας Καραμανλής: «Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τους πληγέντες από τις βροχοπτώσεις»

"Θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να βάλουμε πίσω το «εγώ» και να προτάξουμε το «εμείς»"

​Στα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκαλέσει στις Σέρρες οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών αναφέρθηκε μιλώντας στο τοπικό κανάλι «Επιλογές» και στην εκπομπή της κας Ελένης Μωραΐτη «Κάθε Μεσημέρι» ο βουλευτής Σερρών, Κ. Καραμανλής.

Ο κ. Καραμαν��ής αποκάλυψε ότι κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας «με την οποία ζητώ να ενημερωθώ για τις ενέργειες που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να ανακουφίσει τους πληγέντες του Νομού Σερρών», όπως είπε.

«Όμως, σε τέτοιες δύσκολες και επείγουσες καταστάσεις, σημασία έχει να ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να δίνουμε λύσεις», τόνισε, ενώ πρότεινε τον πλήρη συντονισμό των αρμοδίων κυβερνητικών φορέων να τον αναλάβει η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία είναι και βουλευτής Σερρών.

«Την έχω μάλιστα ήδη ενημερώσει για την πρότασή μου αυτή. Ταυτόχρονα, όλοι μαζί πρέπει να σ��νδράμουμε ώστε να εγκριθεί έκτακτη επιχορήγηση των πληγέντων δήμων, αλλά και να αποζημιωθούν οι πληγέντες συμπολίτες μας… Παράλληλα, προτείνω να κατατεθεί άμεσα μια υπερκομματική ερώτηση από όλους τους βουλευτές του Ν. Σερρών προς τους αρμόδιους υπουργούς, την οποία θα έλεγα μάλιστα πρώτη να την προσυπογράφει η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, κα Αφροδίτη Σταμπουλή».

«Δεν έχουν σημασία ούτε τα κομματικά συμφέροντα ούτε οι προσωπικές επιδιώξεις. Σ’αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την περιοχή θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να βάλουμε πίσω το «εγώ» και να προτάξουμε το «εμείς»! Ο κόσμος μας ψήφισε για να πασχίζουμε να δίνονται λύσεις στα προβλήματά του. Ας ενώσουμε επιτέλους όλοι οι πολιτικοί του Ν. Σερρών τις δυνάμεις μας για να βο��θήσουμε τους πληγέντες του Νομού μας», κατέληξε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top