Καμμένος: Δεν θα πάρουμε την άδεια κανενός για να δείξουμε την εθνική μας κυριαρχία

"H παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα γίνει χωρίς μπάρες" επανέλαβε από την Λάρισα

Καμμένος: Δεν θα πάρουμε την άδεια κανενός για να δείξουμε την εθνική μας κυριαρχία

​Νέα μηνύματα προς την Τουρκία έστειλε από την Λάρισα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με αφορμή τις πρόσφατες επισκέψεις του στα Δωδεκάνησα και τις τουρκικές παρενοχλήσεις.

«Δεν ξέρω γιατί ενοχλήθηκε τόσο (η Τουρκία) από τις επισκέψεις μου. Πάντως αυτό που σας λέω είναι ότι οι επισκέψεις οι οποίες έκανα ήταν επισκέψεις στο ελληνικό έδαφος, στα ελληνικά νησιά, πέταξα στον ελληνικό εναέριο χώρο, πάνω από τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Και άλλοι υπουργοί έχουν κάνει αυτές τις επισκέψεις. Αυτό που πιστεύω ότι μπορεί να ενόχλησε ιδιαίτερα είναι ότι ενισχύσαμε τις μονάδες μας και στον Έβρο και στα νησιά. Δεν θα πάρουμε την άδεια κανενός για να δείξουμε την εθνική μας κυριαρχία» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος, ο οποίος παρέστη στις τελετές παράδοσης-παραλαβής ηγεσίας στην 1η Στρατιά και στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ).

panos.jpg

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε ότι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα γίνει χωρίς μπάρες και θα παρελάσουν στην Αθήνα τμήματα της Εθνοφυλακής από τον Έβρο και τα Δωδεκάνησα. Ο κ.Καμμένος κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στην παρακολούθηση των παρελάσεων προκειμένου να σταλεί ένα μήνυμα προς τα έξω ότι οι Έλληνες είναι ενωμένοι.

panos2.jpg

Ο κ.Καμμένος χαρακτήρισε την παρέλαση «πράξη εθνικής κυριαρχίας». Σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, πρέπει να δείξουμε ότι δε�� διαπραγματεύεται μόνον η ελληνική κυβέρνηση στο εξωτερικό, διαπραγματεύεται το ελληνικό έθνος και να ξέρουν ότι είμαστε όλοι ενωμένοι, πέρα από τις διαφορές μας τις πολιτικές και δεν παραχωρούμε την εθνική κυριαρχία σε κανέναν, είτε την απειλεί στρατιωτικά, είτε την απειλεί πολιτικά, είτε την απειλεί οικονομικά.

φωτο eurokinissi

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top