«Αυτοψία» Καραμανλή στις πληγείσες περιοχές των Σερρών και πρωτοβουλία για την ενίσχυσή τους

"Τα πράγματα είναι δύσκολα"δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ

«Αυτοψία» Καραμανλή στις πληγείσες περιοχές των Σερρών και πρωτοβουλία για την ενίσχυσή τους
​Ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής πραγματοποίησε σήμερα επιτόπια έρευνα στις πληγείσες από τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις περιοχές του Νομού.
Κατά την επίσκεψή του στο Παραλίμνιο και τον Πεθελινό, διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά κι ο επείγοντας χαρακτήρας των μέτρων που σύντομα θα πρέπει να ληφθούν.
dourou.jpg

«Μόλις πληροφορήθηκα το μέγεθος της καταστροφής θέλησα να βρεθώ στις πληγείσες περιοχές, ώστε να έχω προσωπική άποψη και πλήρη ενημέρωση. Τα πράγματα είναι δύσκολα... Είναι ώρα να γίνει ό,τι είναι δυνατόν από πλευράς πολιτείας, ώστε να συμπαρασταθούμε σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πληγεί, αλλά και να αντιμετωπίσουμε μακροπρόθεσμα το πρόβλημα» δήλωσε ο ίδιος.

Ο γαλάζιος βουλευτής συνομίλησε με πληγέντες αγρότες, με ιδιοκτήτες πρότυπων κτηνοτροφικών μονάδων, των οποίων η περιουσία σώθηκε προσωρινά από πρόχειρα αναχώματα, ενώ αντάλλαξε απόψεις με κλιμάκιο του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων που βρίσκονταν στην περιοχή καταγράφοντας το μέγεθος των ζημιών.

dourou2.jpg

Ο κ.Καραμανλής ανέλαβε πρωτοβουλία, ώστε η πολιτεία και τα αρμόδια υπουργεία να συνδράμουν σύντομα τους πληγέντες δήμους σε πολιτικό και οικονομικό – κυρίως – επίπεδο.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ.Καραμανλής θα καταθέσει στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top