Ο Πάγκαλος ξαναχτυπά: «Χονδροειδέστατη μ@λ@κί@ οι τουρίστες για τη φοροδιαφυγή»

Επίθεση του πρώην υπουργού στον Γ. Βαρουφάκη

​Ο Θ. Πάγκαλος, μόνο μια στιγμή ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά… Έτσι σήμερα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα έβαλε με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη με αφορμή την πρότασή του να επιστρατευτούν τουρίστες και νοικοκυρές για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

«Είμαι σίγουρος, ότι μόλις δραστηριοποιηθούν οι τουρίστες και ιδίως οι τουρίστριες, με τις κάμερες και τα κινητά και τις selfies, τότε θα εισρεύσει το χρήμα! Σκεφτείτε αυτή τη χονδροειδέστατη και ουρανομήκη μ@λ@κί@ να την έλεγε ένας υπουργός Οικονομικών των προηγουμένων κυβερνήσεων. Τι θα είχε γίνει στη χώρα! Αυτό θέλει να δει ο κόσμος, να δει κάποια ελάφρυνση, κάποια βελτίωση του καθημερινού του. Κι εγώ βεβαίως θέλω να δω κάποια ελάφρυνση. Εγώ δεν έχω να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, ο κ. Πάγκαλος στο ίδιο ύφος είπε:

«Τώρα μπαίνουμε σε μία διαδικασία όπου θα συναντηθούμε στις Βρυξέλλες ή στην Αθήνα; Μα αυτό είναι το θέμα; Το κύρος του κυρίου Βαρουφάκη, που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και η αναξιοπρέπεια του και το ύφος είναι το θέμα του κι αν φοράει το πουκάμισο του έξω ή μέσα και να γράφει το Γιάννης με “ν”… Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Πώς καταντήσαμε έτσι μια σοβαρή χώρα, ευρωπαϊκή που κυβερνήθηκε από άτομα με τεράστια ελαττώματ��, που κάνανε τεράστια λάθη από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κώστα Σημίτη και θα έλεγα και από τον Γιώργο τον Παπανδρέου, που έκανε λάθη φοβερά, αλλά έκανε και πράξεις τολμηρές, και τελικά από τον Σαμαρά φτάσαμε στο σημείο να κυβερνώμεθα από ανθρώπους, οι οποίοι μάς απασχολούν με τα πουκάμισα τους, τις μπότες τους και τις μόδες τους και τα χούγια τους»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top