Συναντήθηκε με τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ η Κωνσταντοπούλου

Η συνάντηση καλύφθηκε από ειδική εκπομπή από το κανάλι της Βουλής!

Συναντήθηκε με τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ η Κωνσταντοπούλου

Συνάντηση με τις απολυμένες καθαρίστριες είχε στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μάλιστα καλύφθηκε με ειδική έκτακτη (!) εκπομπή από το κανάλι του Κοινοβουλίου.

«Αυτό το μήνυμα ότι για τη ζωή σου πρέπει να παλέψεις και ότι παλεύοντας για τη ζωή σου δίνεις και στις επόμενες γενιές ελπίδα και προοπτική, είναι σημαντικό που βγήκε μέσα από αυτόν τον αγώνα» είπε η Πρόεδρος της Βουλής που υποδέχθηκε τις καθαρίστριες με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

«Οι άνθρωποι όταν το αποφασίζουν, όταν παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους, όταν διεκδικούν, μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Και τα κορίτσια το απέδειξαν με τον πιο καθαρό και τον πιο καθάριο τρόπο» πρόσθεσε η ίδια, καλώντας τον Σόιμπλε, τον Γιούνκερ και τον Ντάισελμπλουμ να δουν την εκπομπή «για να δουν τα θύματα των πολιτικών που χάραξαν τα μνημονιακά χρόνια».

Μεταξύ των γυναικών που αποτελούσαν την αντιπροσωπεία των καθαριστριών ήταν και η Δήμητρα Μανώλη, η οποία ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές αλλά και στις ευρωεκλογές του 2014.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top