Καζάνι που βράζει η ΝΔ: Επίθεση Ντόρας σε Σαμαρά με γιουχαΐσματα και χειροκροτήματα

Επεισοδιακή η ομιλία της κας Μπακογιάννη στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος

Καζάνι που βράζει η ΝΔ: Επίθεση Ντόρας σε Σαμαρά με γιουχαΐσματα και χειροκροτήματα

​Επεισοδιακή είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, αποδεικνύοντας ότι στη Συγγρού η ατμόσφαιρα είναι βαριά και μυρίζει μπαρούτι.

Απόντος του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κ. Καραμανλή, αλλά και του πρώην Προέδρου της Βουλής, Ε. Μεϊμαράκη, ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε τα μηνύματά του και επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να οδηγήσει το κόμμα σε ένα έκτακτο συνέδριο, όπου θα τίθεντο ένα και μοναδικό ζήτημα, αυτό της ηγεσίας.

Το μήνυμα όμως από ότι φαίνεται δεν… ελήφθη από την κα Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανεβαίνοντας στο βήμα για τη δική της ομιλία, επανέλαβε ότι η ΝΔ πρέπει να οδηγηθεί σε έκτακτο συνέδριο και φυσικά εκεί να τεθεί και θέμα ηγεσίας.

Η κα Μπακογιάννη κατηγόρησε ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά ότι φοβάται ένα συνέδριο και είπε χαρακτηριστικά:

«Με ένα έκτακτο συνέδριο ή ο Σαμαράς θα βγει ενισχυμένος ή θα υπάρξει νέος ισχυρός αρχηγός».

Ενδεικτικό της τεταμένης ατμόσφαιρας είναι το γεγονός ότι η κα Μπακογιάννη αποδοκιμάστηκε έντονα με γιουχαΐσματα από ομάδα 10 – 15 ατόμων, όμως υπήρξαν πολλοί περισσότεροι, οι οποίοι την χειροκρότησαν.

Η ίδια αποχώρησε μετά το τέλος της ομιλίας της, φανερά ενοχλημένη, καθώς επίσης και άλλα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, που θεωρούν ότι δημιουργείται από «κλακαδόρους», αρνητικό κλίμα για όσους ασκούν αρνητική κρητική στον Αντώνη Σαμαρά.

Πάντως η κα Μπακογιάννη, λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε για να παρακολουθήσει τις ομιλίες και τις τοποθετήσεις των υπόλοιπων μελών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top