Μετάνιωσε για το χαστούκι στην Κανέλλη,ο Κασιδιάρης:"Ήταν μια άσχημη στιγμή" είπε

Την αθώωση του βουλευτή της ΧΑ ζήτησε ο εισαγγελέας

Μετάνιωσε για το χαστούκι στην Κανέλλη,ο Κασιδιάρης:"Ήταν μια άσχημη στιγμή" είπε

​Να αθωωθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη ζήτησε ο εισαγγελέας του δικαστηρίου.

Όπως εξήγησε στην πρότασή του, ο κατηγορούμενος θα μπορούσε να κηρυχθεί ένοχος για απλή σωματική βλάβη,αλλά χρειάζονταν να είχε κατατεθεί μήνυση εντός τριμήνου.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του. «Ένας άνδρας δεν χτυπάει μια γυναίκα», είπε με νόημα ο εισαγγελέας.

Κασιδιάρης: Ήταν μια άσχημη στιγμή

Νωρίτερα, από την πλευρά του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιαρης χαρακτήρισε το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη «άσχημη στιγμή». Ο βουλευτής υποστήριξε στην απολογία του ότι ήταν μια λανθασμένη ενέργεια και πως θα ζητούσε συγγνώμη εάν δεχόταν συγγνώμη.

«Θα αναφερθώ μόνο στα πραγματικά περιστατικά. Όχι ένας άνδρας δεν σηκώνει ποτέ το χέρι του να χτυπήσει μια γυναίκα. Είχα μια άσχημη στιγμή. Και δυστυχώς εμφανίζομαι ως άνδρας που χτυπάει» είπε κ.Κασιδιάρης, αποκαλύπτοντας πως την ώρα της τηλεοπτικής εκπομπής σκέφτηκε αρκετές φορές να φύγει από την εκπομπή.

«Είχα μια ακραία αντίδραση. Πήγα να βγάλω το μικρόφωνο και να φύγω ενώ εκείνη τη στιγμή δέχθηκα το χτύπημα με κάποια έντυπα. Δεν υπήρξαν γροθιές. Ήταν μόνο ένα χαστούκι στο μάγουλο και δυο στον αέρα. Ήταν μια λανθασμένη ενέργεια. Αλλά για να κριθώ πρέπει προηγουμένως να δείτε ποια ήταν η κίνηση που με έφερε σε αυτό το σημείο» συνέχισε ο βουλευτής

Εισαγγελέας: Τι κάνατε μετά το περιστατικό;

Κατηγορούμενος: Έφυγα. Ούτε χτύπησα κανέναν ούτε τίποτα.

Εισαγγελέας: Προσπαθήσατε να έρθετε σε επαφή με την κ. Κανέλλη;

Κατηγορούμενος: Όχι βρήκα τοίχο απέναντι μου.

Εισαγγελέας: Γιατί δεν ζητήσατε μια συγγνώμη;

Κατηγορούμενος: Θα ζητούσα αν δεχόταν μια συγγνώμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top