Βρούτσης: επιτέλους ξύπνησαν στο Υπουργείο Εργασίας για τις ουρές στο ΙΚΑ

«Είχαν το πολύτιμο εργαλείο ΑΤΛΑΣ και δεν το χρησιμοποιούσαν»

Κριτική εκ νέου στον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Δημήτρη Στρατούλη, για τις “ουρές” έξω από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ λόγω των θεωρήσεων των βιβλιαρίων υγείας ασκεί ο πρώην υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης με ανακοίνωσή του.

«Χρειάστηκε μόλις μια πολύ αυστηρή ανακοίνωσή χθες για να αντιληφθεί η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός ότι πρέπει να κινητοποιηθούν, ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος άδικα» αναφέρει ο κ. Βρούτσης.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μετά την ανακοίνωσή του με την οποία τους υπέδειξε «ότι έχουν στα χέρια τους ένα πολύτιμο εργαλείο -με το όνομα ΑΤΛΑΣ- συγκαλέστηκε επιτέλους σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας, με καθυστέρηση μιας ολόκληρης εβδομάδας, για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τις ατελείωτες ουρές στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, αλλά και για την αξιοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που ήδη υπήρχαν».

Ο πρώην υπουργός προσθέτει ότι «πολύ απλά, όλη αυτή η απίστευτη ταλαιπωρία του κόσμου θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, εάν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας έκανε σωστά τη δουλειά της» και καταλήγει:

«Τελικά ξύπνησαν, όμως… κατόπιν εορτής!!!» καταλήγει ο κ. Βρούτσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top