Ποιος δημοτικός σύμβουλος εγκατέλειψε την Χρυσή Αυγή και πήγε στους ΑΝΕΛ μετά τις εκλογές

Δείτε ΦΩΤΟ

Ποιος δημοτικός σύμβουλος εγκατέλειψε την Χρυσή Αυγή και πήγε στους ΑΝΕΛ μετά τις εκλογές

​Στην... οικογένεια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανήκει πλέον το μέχρι πρότινος μέλος της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή, Γρηγόρης Γερακόπουλος.

DSC08371THMι.jpg

Με επιστολή που είχε αποστείλει προς τους υπεύθυνους της Χρυσής ��υγής, είχε τονίσει, «την έκδηλον δυσαρέσκειάν του επί πολλών θεμάτων». Ο πρώην πλέον «σύντροφος» των Κασιδιάρη, Μιχαλολιάκου, Παππά κα είχε εκνευριστεί με την... οικογενειοκρατία που υπάρχει στο κόμμα!

Όπως χαρακτηριστικά τόνιζε, αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν «το τελευταίο συμβάν της μη εκλεγείσης κ. Ελένης Ζαρούλια εις τη Β” Περιφέρεια Αθηνών και την εν τούτοις είσοδόν της εις το Κοινοβούλιον»

Ο κ.Γερακόπουλος γνωστοποίουσε στην ίδια επιστολή ότι εγγράφεται «εις τους ΑΝΕΛ του κ.Παναγιώτη Καμμένου, ο οποίος λόγω και έργω πιστεύει εις τον Τριαδικόν Θεό και την Πατρίδα!!!», ενώ τόνιζε ότι η εγγραφή του «στο κοινοβουλευτικό κόμμα των ΑΝΕΛ εσημειώθη την 24ην Φεβρουαρίου 2015».

«Κατόπιν τούτου ζητώ την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή μου από τα μητρώα της Χ.Α. όπως και την τελεσίδικη διαγραφή μου από το δυναμικό της Ελληνικής Αυγής, γεγονός για το οποίο έχω ήδη ενημερώσει τον δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρη Μάρκου», τόνιζε ο κ. Γερακόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γρηγόρης Γερακόπουλος ήταν επικεφαλής του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε λάβει 1.052 ψήφους (ποσοστό 6,79%) και μάλιστα στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου είχε προλογιστεί από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος –και προφυλακισμένο πλέον– βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη.

maxresdefault.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top