Στα μαχαίρια ο Γ. Παπανδρέου με την πρώην συνεργάτιδά του Ε. Παναρίτη

«Φλερτάρει με το πνεύμα που διακατέχει τον κοινό συκοφάντη»

​Δυο ξένοι είναι πλέον ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και η πρώην στενή του συνεργάτιδα και νυν σύμβουλος του Γ. Βαρουφάκη, Ε. Παναρίτη.

Αφορμή, παλιότερες δηλώσεις της κας Παναρίτη, σύμφωνα με τις οποίες επί κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου, «νομοσχέδια αποστέλλονταν στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή».

«Όσο η κα. Παναρίτη δεν παρέχει στοιχεία για τις δηλώσεις της εκτίθεται και φλερτάρει με τη συκοφαντία. Έχουν ήδη παρέλθει κάποια 24ωρα από την “αποκάλυψη” που ήθελε νομοσχέδια να αποστέλλονται στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος και συνεχίζει:

«Παρά ταύτα, στοιχεία δεν ακούσαμε, δεν είδαμε. Ρωτάμε, λοιπόν: Ποια νομοσχέδια εστάλησαν και πότε ακριβώς στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών πριν ή μετά από τη συμφωνία με τους θεσμικούς δανειστές; Όσο η κ.Παναρίτη, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, δεν παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία, παραμένει έκθετη και "φλερτάρει" με το πνεύμα που διακατέχει τον κοινό συκοφάντη. Αναμένουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top