Ντ. Μπακογιάννη: «Αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ»

«Πρέπει να ακούσουμε την βάση του κόμματος»

Ντ. Μπακογιάννη: «Αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ»

​Το γεγονός ότι κάθε φορά που η ΝΔ έχανε τις εκλογές, οι αρχηγοί της παραιτούνταν επανέλαβε η βουλευτής του κόμματος, Ντ. Μπακογιάννη, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, προειδοποιώντας ότι αν η ΝΔ δεν αντιμετωπίσει τις αδυναμίες τις θα γίνει… ΠΑΣΟΚ.

«Δε μπορούμε να έχουμε λάθη και αδυναμίες και εμείς να κάνουμε τα στραβά μάτια. Πώς θα εμφανιστούμε στο λαό χωρίς να έχουμε κάνει αυτοκριτική; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», δήλωσε η κα Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Οι αρχηγοί παραιτούνταν γιατί στην προσπάθεια δικαίωσης του δικού τους έργου υπονόμευαν την επόμενη μέρα. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό πάθος. Αυτό είναι θέμα του κ. Σαμαρά».

Η βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε μάλιστα την πρότασή της για έκτακτο συνέδριο, ώστε να ακουστεί η φωνή του απλού Νεοδημοκράτη που στέκεται στο κόμμα ακόμα και σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Αν δεν ακούσουμε τη βάση μας, αν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, αν αποφασίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε όπως και πριν, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ. Θα καταλήξει μια μεγάλη παράταξη να γίνει ένα μικρό κόμμα», είπε.

Όσον αφορά στις λίγες φωνές που δεν ήταν επικριτικές προς τον κ. Σαμαρά, η κα Μπακογιάννη είπε:

«Έχουν τους ίδιους προβληματισμούς. Δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν τον Σαμαρά, γι’ αυτό και δεν είπαν ανοιχτά για έκτακτο συνέδριο».

Κατέληξε τέλος ότι η ΝΔ έχει κάνει λάθη που οδήγησαν στην τωρινή της κατάσταση και τόνισε με νόημα ότι «οι βουλευτές είχαν ��α μιλήσουν τρία χρόνια. Τρία δύσκολα χρόνια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top