Η Ζωή πήρε το όπλο της! «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας ψάρι»

Πονοκέφαλος στο Μαξίμου από το αντάρτικο της Προέδρου της Βουλής

Η Ζωή πήρε το όπλο της! «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας ψάρι»

​Μεγάλο πονοκέφαλο προκαλεί στην κυβέρνηση η πρόεδρος της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό Unfollow παίρνει σαφείς αποστάσεις για την συμφωνία στο Eurogroup και στέλνει τα μηνύματά της στην κυβέρνηση.

Όπως είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξή της, η συμφωνία του Eurogroup είναι ένας «συνδυασμός επιστολών και ανακοινωθέντων», προσθέτοντας με νόημα ότι η Βουλή δεν ψηφίζει ούτε επιστολές, ούτε ανακοινωθέντα.

Η Πρόεδρος της Βουλής μάλιστα δεν διστάζει να σηκώσει το λάβαρο του αντάρτικου και να προειδοποιήσει την κυβέρνηση ότι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συμφωνήσει στη μη εφαρμογή των προεκλογικών του δεσμεύσεων, ενώ επαναλαμβάνοντας τη φράση του Μανώλη Γλέζου υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να βαφτίσουν το κρέας ψάρι.

«Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος. Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαπτίσουν το κρέας ψάρι και να υπαναχωρήσουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου και με τη δήλωσή της στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη ότι θα πρέπει να επανεξεταστούν οι νόμοι που ψηφίστηκαν χωρίς την ψήφο των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ενδεικτικό των… ψυχρών σχέσεων της Προέδρου της Βουλής με την κυβέρνηση, είναι οι αποστάσεις που πήρε από τις δηλώσεις της την Πέμπτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Σακελλαρίδης, ο οποίος δήλωσε ότι «όταν η κυβέρνηση θέλει να ακυρώσει ένα νόμο, θα το κάνει με νομοθετικές πρωτοβουλίες των υπουργών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top