Διαψεύδουν ΥΠΟΙΚ και Βρυξέλλες ότι απορρίφθηκε το πακέτο των έξι μέτρων Βαρουφάκη

«Τη Δευτέρα στο Eurogroup θα συζητηθούν τα μέτρα», λέει το υπουργείο

Διαψεύδουν ΥΠΟΙΚ και Βρυξέλλες ότι απορρίφθηκε το πακέτο των έξι μέτρων Βαρουφάκη

​Τα σενάρια που διέρρευσαν σήμερα το πρωί και ανέφεραν ότι το πακέτο των έξι μέτρων που θα καταθέσει τη Δευτέρα στο Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης απορρίφθηκαν ήδη από το χθεσινό EuroWorking Group διέψευσε κατηγορηματικά τόσο το ΥΠΟΙΚ, όσο και οι Βρυξέλλες.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών τονίζουν με έμφαση ότι το περιεχόμενο των ελληνικών προτάσεων δεν συζητήθηκε καν στην συνεδρίαση του EuroWorking Group και ξεκαθαρίζουν ότι αυτό θα γίνει μια και καλή στο Eurogroup της Δευτέρας.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές διαψεύδουν και τις αναφορές περί έλευσης τεχνικών κλιμακίων των τριών θεσμών στην Αθήνα, χαρακτηρίζοντάς τες «εκτός πραγματικότητας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Βρυξέλλες, με πηγές της Κομισιόν να τονίζουν ότι σ’ αυτή τη φάση δεν τίθεται θέμα έγκρισης ή απόρριψης των ελληνικών προτάσεων για τις μεταρρυθμίσεις.

Μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι οι συζητήσεις Αθήνας – Βρυξελλών συνεχίζονται και αναμένονται οι ολοκληρωμένες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ενόψει του Eurogroup.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top