Σακελλαρίδης: Εντός του σ/κ το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις

«Δεν υπάρχει θέμα έλευσης της τρόικας»

Σακελλαρίδης: Εντός του σ/κ το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις

Πιθανόν εντός του σ/κ, όπως έχει προαναγγείλει και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις, σύμφωνα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο Mega, το νομοσχέδιο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές δεν θα έχει δημοσιονομικό κόστος αλλά αντίθετα «θα έχει δημοσιονομικό όφελος» και δεν θα είναι αντίθετο με τη συμφωνία του Eurogroup.

«Το νομοσχέδιο κατατίθεται με βάση τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας» σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης, εξηγώντας ότι θα υπάρξει ενημέρωση των εταίρων για όλες τις πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Eurogroup της Δευτέρας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στα περί έλευσης της τρόικας… με άλλο όνομα και σχήμα, διαψεύδοντας κάτι τέτοιο: «Δεν υπάρχει καμία άφιξη, καμία επίσκεψη και κανένα σχέδιο για έλευση της τρόικας σε επίπεδο συναντήσεων με πολιτικά πρόσωπα ούτε σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων».

Τέλος, ο κ. Σακελλαρίδης αναφέρθηκε και στο θέμα με το έγγραφο για τους παράνομους μετανάστες που ξεσήκωσε θύελλα, κάνοντας λόγο για θέμα εκ του μη όντος και εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ ότι «πετά τη μπάλα έξω από το γήπεδο βλέποντας τη μεγάλη απήχηση που έχει η κυβέρνηση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top