ΝΔ:Η Κωνσταντοπούλου επιχειρεί να καταστήσει τη Χ.Α. ρυθμιστή της πολιτικής ζωής

Αιχμηρή κριτική μετά τη συνέντευξη τύπου της προέδρου της Βουλής

​Την έντονη αντίδρασή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το ζήτημα εγκυρότητας ορισμένων διατάξεων - νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή που έθεσε απόψε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρώτη της συνέντευξη Τύπου.

Ειδικότερα, η κίνηση της κας Κωνσταντοπούλου να αμφισβητήσει την εγκυρότητά κάποιων διατάξεων, που όπως είπε ψηφίστηκαν, ενώ δεν είχε δοθεί άδεια από τις εισαγγελικές αρχές να προσέλθουν στις ψηφοφορίες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με συνέπεια να ψηφιστούν με λιγότερες από 151 ψήφους, «εκνεύρισε» όπως φαίνεται την Συγγρού.

«Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες η πρόεδρος της Βουλής, επιχειρεί να καταστήσει τη Χρυσή Αυγή ρυθμιστή της πολιτικής μας ζωής. Εκφράζει αυτό την κυβέρνηση; Και καταλαβαίνει η κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα αυτή η τακτική;» διερωτάται η ΝΔ.

Κύκλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφεραν ότι «όλος ο όγκος των νομοσχεδίων που υπονόησε η κ. Κωνσταντοπούλου, έχουν ψηφιστεί πολύ νωρίτερα από την προφυλάκιση των βουλευτών της Χ.Α.. Κατά συνέπεια δεν υπήρξε ούτε μία ψηφοφορία που η διαφορά να επηρεάστηκε από τις απουσίες των βουλευτών της Χρυσή Αυγή».

Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι «η παρουσία ή μη των βουλευτών της Χρυσή Αυγή είναι θέμα που ρυθμίζεται από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top